Juhlaratikka

Helsingin Evankeliumijuhlilla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä ajomatkalle raitiovaunulla läpi kesäisen Helsingin. Stadin Ratikoiden raitiovaunu liikennöi lauantaina 1.7. klo 9.10 – 13.10 neljän kierroksen verran.

Raitiovaunu starttaa Auroran sairaalan pysäkiltä, joka toimii myös päätepysäkkinä. Kierros kestää n. 55 min. Jäähallilta pysäkille on n. 300 metrin kävelymatka.

LAPSET JA LAPSENMIELISET

Ratikan ensimmäinen lenkki klo 9.10 – 10.10 on suunnattu lapsiperheille. Juhlaraitiovaunu tutustuttaa lapset ja vanhemmat Helsingin nähtävyyksiin. Kyydissä matkustaa Orvokki-orava, joka kertoo matkustajille Helsingin elämästä. Raitiovaunu ajaa mm. presidentinlinnan, eduskuntatalon, Helsingin tuomiokirkon ja Kauppatorin ohitse.

NUORET AIKUISET RENNOLLA MEININGILLÄ

Toisella lenkillä klo 10.10-11.10 viihtyvät nuoret aikuiset. Kyydissä ovat mukana Johannes Häkämies ja Simo Pannulla. Ohjelmassa on rentoa yhdessäoloa, musiikkia ja iloista meininkiä. Raitiovaunu ajaa Helsingin keskustassa.

HELSINGIN JA EVANKELISEN LIIKKEEN HISTORIAA

Kaksi viimeistä kierrosta lähtevät klo 11.10 ja 12.10. Tässä kyydissä pääset laulamaan Siionin Kannelta ja tutustumaan evankelisen liikkeen historiaan Helsingissä. Kierrokset vetää kirkkoherra Jukka Nevala.

Siispä kuule kiskojen kolke ja nouse juhlaratikan kyytiin!