Kotikentät kokoontuvat ympäri Suomen

Kotikentällä voit osallistua Evankeliumijuhlaan sopivalla joukolla turvallisesti. Tapahtuman pääpaikka on Turku, mutta kotikentät kokoontuvat yhteen osallistumaan Evankeliumijuhlaan ympäri Suomen.

Seuraavat kotikentät ovat varmistuneet. Ota yhteyttä ja lähde mukaan!

 

 

  • Karkun evankelinen opisto Kotikenttä Karkun evankelisella opistolla Peruttu vähäisen osanottajamäärän vuoksi
  • Karkun evankelinen opisto Perheiden Evankeliumijuhla Karkun evankelisella opistolla Peruttu vähäisen osanottajamäärän vuoksi

Järjestä Evankeliumijuhlaan oma Kotikenttä!

Tapahtuman pääpaikka on Turku, mutta juhlaan voi osallistua myös kotikentältä eri paikkakunnilla ympäri Suomea! Voisitko sinä olla mukana järjestämässä Evankeliumijuhlan kotikenttää omalle paikkakunnallesi, esimerkiksi leirikeskukseen tai muuhun sopivaan paikkaan, jossa voidaan ottaa rajoitukset huomioon? Kotikentälle voitte kokoontua koko viikonlopuksi tai vaikkapa vain lauantaiksi.

Kotikentältä osallistutaan pääjuhlaan netin tai radion välityksellä, mutta ohjelmassa on myös paikkoja omille osuuksille. Haluaisitteko paistaa esimerkiksi lähetyslättyjä tai laulaa Siionin kannelta yhdessä?

Innostuitko ajatuksesta? Keskustele paikallisen juhlan järjestämisestä alueesi työntekijän kanssa! Kun saatte sovituksi kotikentän Evankeliumijuhlalle ajan ja paikan, niin ilmoita tiedot projektipäällikkö Lukas Brennerille ( tai 0443451101 sekä juhlan tiedottaja Martti Pyyköselle ). Kaikki paikaliset kotikentät ilmoitetaan tällä sivustolla.

 

 

Ehkäpä Kotikentän ohjelma voisi näyttää tältä lauantaina 3.7.

10:30 Saapuminen

11 Lähetysjuhla

12:15 Lounas vaikkapa omin eväin tai nyyttikestiperiaatteella

13 Toiminnanjohtajan linjapuhe

14 Kahvit ja toivelauluseurat. Ehkä seurapuheita tai raamattuopetus tai täysipainoinen osallistuminen Evankeliumijuhlalähetykseen.

n. 15:30 Keskustelu kirkosta

17 Päivällinen tai grilliruokaa

18 Riemumessu, johon osallistutaan verkon kautta. Jos paikalle saadaan pappi, niin ehtoollinen paikallisesti.

Jos intoa riittää, voi riemumessun Riemumessun jälkeen olla yhdessäoloa, saunomista (mahdollisuuden mukaan) ja illalla vielä iltahartaus