Kolmella mantereella

Lähetyskahvio ja legendaariset lähetyslätyt tunnelmallisessa teltassa

Kahvio palvelee

pe 17-22
la 8.30-22.30
su 8.30-10, 12-16

Lähetyksen Elävä kirjasto

Oletko aina halunnut tavata lähetystyöntekijän tai kysyä jotakin lähetystyöstä. Nyt siihen on mahdollisuus!

Tule lainaamaan Elävä Kirja!

Kirjastosta löytyy eläviä kirjoja Suomesta ja lähetysmailta, kirjavalikoimaan kuuluu niin lähetystyöntekijöitä, lähetyssihteereitä kuin lähettäjiä. 20min laina-aikana voi kysellä ja saada vastauksia, ja ihan vain jutella mukavia. 

Elävä Kirjasto on auki la 29.6. klo 14–17, Sporttibaari

Basaarissa kaikki myytävänä! Lähetyskentiltä esineitä kolmelta mantereelta. Tule tutustumaan ja tekemään löytöjä.

Basaari palvelee
pe 17-20
la 8.30-20
su 8.30-10, 12-16

Areenasuunnistus (QR-koodi) 

Nappaa areenan kartta lähetyskahviosta ja lähde yksin tai porukalla ratkaisemaan QR-koodien taakse kätkettyä arvoitusta. Areenasuunnistuksessa niin lapset kuin lapsenmieliset pääsevät tutustumaan Isomäki Areenaan mielikuvituksesta riippuen joko aarteenetsinnän tai suunnistuksen hengessä. Palauta QR-koodien taakse kätkeytyvä ratkaisu lähetyskahvioon, niin saat pienen palkinnon.

Lähetysspotit – lyhyitä välähdyksiä lähetyskentiltä ja lähettien elämästä.

Teltanliepeet-konsertti la klo 13.00-13.50, D-halli

Maallisen majan vaarnat voivat irrota paikoiltaan kun porilainen Teltanliepeet -yhtye esittää uuteen uskoon sovitettuja lähetyslauluja Isomäki areenan sivulavalla (D-lava) lauantaina klo 13-13.50. Tule ja pahastu!

Seurakuntaedustajien ja lähetysväen tapaaminen la klo 14-15.30 (paikka vielä auki)

Tule kuulemaan mitä on tehty, mitkä ovat haasteet ja tulevaisuuden näkymät. Hakemaan ajankohtaista tietoa ja evästystä, minkä avulla tehdä työtä seurakunnassa joko vapaaehtoisena tai työntekijänä. Lähde mukaan saamaan ja jakamaan.

Tilaisuuden loppupuolella seurakuntaedustajien valinnat Sleyn lähetystyön neuvottelukuntaan.

Lähetystyöntekijöiden matkaansiunaaminen su klo 13-14 Isomäki Areena

Yksi juhlan tärkeimmistä hetkistä! Juhlaväki siunaa ja lähettää lähetystyöntekijät matkaan rukouksen siivillä. Tule rukoilemaan ja lähettämään lähettejä matkaan. ”Lähettäjien esirukoukset kantavat, kun työtä tehdään kaukana kotoa!” Marja Ochieng

Lähetysvideot 

Ohjelmaosuuksien välissä ja käytävillä liikkuessa voit tutustua tekemäämme työhön Suomen rajojen ulkopuolella videoklippien kautta käytävillä olevista ruuduista. Lähetysnäyttely 2.0.