LÖYDÄ OIKEILLE JUHLAPAIKOILLE

Evankeliumijuhlan pääareenana toimii Helsingin jäähalli osoitteessa Nordenskiöldinkatu 11-13, epäviralliselta nimeltään HIFK-halli. Helsingissä on useita jäähalleja, joista parhaiten tunnettu lienee Pasilassa sijaitseva Hartwall Arena. Niitä ei tule sekoittaa juhlapaikkaan. Evankeliumijuhlan tärkeimmät osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

PYSÄKÖINTI

Juhlavieraan on mahdollista parkkeerata autonsa jommallekummalle jäähallin läheisyydessä Evankeliumijuhlalle varatuista paikoitusalueista. Parkkeeraus on juhlaväelle näillä alueilla ilmaista. HUOM. Parkkipaikoilla ei voi yöpyä matkailuautoilla tai -vaunuilla. Viikonloppuisin kadunvarsipaikoitus juhlapaikkojen läheisyydessä on myös ilmaista, mutta vapaata kadunvarsipaikkaa saattaa joutua hakemaan kaukaa.

MATKAILUAUTOT JA -VAUNUT

Helsingin ja Espoon leirintäalueet palvelevat juhlille osallistujaa myös matkailuautojen ja -vaunujen sijoituspaikkoina. Rastilan leirintäalue Vuosaaressa on julkisen liikenteen yhteyksiltään optimein, koska keskustaan kuljettava metrolinja menee aivan leirintäalueen läheisyydessä. Lisätietoja: www.hel.fi/rastila. Espoossa suositellaan käytettäväksi kahta leirintäaluetta. Luukin ulkoilualue Vihdintien läheisyydessä on sekin hyvin yksinkertainen julkisen liikenteen yhteyksiltään. Toinen suositeltu kohde, Sun Camping Oittaa, on sekin julkisen liikenteen äärellä, mutta matka Helsingin keskustaan edellyttää yhtä bussinvaihtoa. Lisätietoja: http://suncampingespoo.sportum.info

LIIKKUMINEN HELSINGISSÄ

Helpoiten Helsingin rautatieaseman ja jäähallin välillä kuljet raitiovaunuilla 4, 7A, 7B ja 10 Mannerheimintietä pitkin. Pyhän sydämen kappelin ohi kulkee raitiovaunu 8, joka risteää Mannerheimintien kanssa Oopperatalon kohdalla. Julkisen liikenteen lipun voit ostaa juhlien ajaksi automaatista esimerkiksi Rautatieasemalta tai karttaan merkityltä, Rautatieasemaa lähinnä olevalta Mannerheimintien pysäkiltä aivan Helsingin Sokoksen vieressä. Lippuja saa myös mobiilisti, katso www.hsl.fi. Joihinkin erikseen ilmoitettaviin tilaisuuksiin on järjestetty jäähallilta bussikuljetus.

RUOKAILUT

Juhlien ruokailupalveluista jäähallissa vastaa Restel. Perushintainen ruokailu maksaa 12,50 euroa ja sisältää runsaan kotiruoan juomineen. Lisäksi jäähallilla on tarjolla erilaisia pikaruokavaihtoehtoja. Jäähallin ulkopuolella muutaman korttelin säteellä on erittäin runsas ravintolatarjonta. Edullisista ruokapaikoista esimerkiksi lähin McDonald’s -ravintola palvelee 300 metrin päässä jäähallilta osoitteessa Mannerheimintie 53.

HUOM. Jäähallille ei ole luvallista tuoda omia ruokia tai juomia.

TALKOOLAISTEN RUOKAILU

Talkoolaisten ruokailu on järjestetty Ruskeasuon seurakuntakeskus Rastissa, osoitteessa Tenholantie 6.

MAKSAMINEN JUHLILLA

Juhla-areenalla on kiitettävä määrä korttimaksupäätteitä ja kolehdinkin voi maksaa halutessaan kortilla. Juhlapaikan lähin Otto-automaatti sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 76.

JUHLIEN INFOPISTE JÄÄHALLILLA

Juhlien infopiste jäähallilla palvelee muun muassa viime hetken majoitusasioissa. Infopiste on avoinna perjantaina klo 12–22, lauantaina klo 9-22 ja sunnuntaina klo 9-17. Nuorilla on oma info jäähallin harjoitushallissa.

TÄRKEÄÄ TURVALLISUUSTIETOA

Koska juhlat järjestetään tänä vuonna tavallista suuremmalla areenalla, myös Evankeliumijuhlilla noudatetaan yleisiä juhla-areenoiden turvallisuusmääräyksiä. Tulijoiden laukut tarkastetaan jäähallin ovella vaarallisten materiaalien ja esineiden varalta. Tulijoiden on tästä syystä hyvä varautua turvatarkastusten viemään aikaan pääovilla.

HUOM. Turvallisuussyistä mm. omien juomapullojen tuominen jäähallille on kielletty.

 

JUHLIEN SEURAAMINEN MEDIASTA

Live-ohjelmaa juhlilta lähettää Radio Dei ja live-videokuvaa voi seurata myös Evankeliumijuhlan verkkosivujen kautta: www.evankeliumijuhla.fi tai Sleyn Youtube-kanavalla.