Talkoolaiseksi Evankeliumijuhlaan

Valtakunnallinen evankeliumijuhla on Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen (Sley) vuosittainen päätapahtuma. Juhla on järjestetty vuodesta 1874 alkaen.

Tänä vuonna juhlan järjestävät Kalajoen evankelis-luterilainen seurakunta, Kalajoen kaupunki ja Sley. Juhlapaikkana on Hiekkasärkkien läheisyydessä vanha lentokenttäalue, pääjuhlakenttänä EventPark – halli. Perjantaina ja lauantaina järjestetään erillistä ohjelmaa myös lapsille ja nuorille. Juhlaohjelma sisältää mm. raamattuopetusta, seuroja, yhteislaulutilaisuuksia, konsertteja, jumalanpalveluksia, ynnä muuta.

Juhla on kesäjuhlaperinteen mukaisesti kullakin paikkakunnalla järjestetty talkoilla. Sinua nyt kutsumme omalla panoksellasi juhlia rakentamaan! Talkoojoukkoon tarvitsemme väkeä monenlaisiin tehtäviin niin juhlan aikana kuin juhlaviikolla tiistaista 26.6. alkaen. Juhlan aikana työtehtävien pituus kerralla on 2-4 tuntia, ellei muuta sovita. Myös juhlan jälkeen maanantai-iltaan saakka tarvitaan kipeästi apua. Tarvitsemme muun muassa rakentajia, liikenteenohjaajia, opastajia, järjestysmiehiä, ensiapu-päivystäjiä, siistijöitä, kolehdinkantajia, myyjiä ja niin edelleen.

Talkoopäällikkö Tapio Hillilä kokoaa saamansa ilmoitukset ja huolehtii, että ilmoittautuneet saavat tarkemmat ohjeet noin kuukautta ennen juhlaa (tehtävä ja työvuorolista ym.).

Talkoolaiseksi ilmoittaudutaan alla olevalla lomakkeella tai toimittamalla vastaavat tiedot esim. sähköpostilla talkoopäällikölle tai ilmoittautumalla www.evankeliumijuhla.fi sivuston kautta. Tervetuloa mukaan! Kiitos!

Ilmoittaudun talkoolaiseksi Kalajoen Evankeliumijuhlaan 26.6. –2.7.2018.

Nimi: ______________________________Ammatti: ___________________________

Osoite_____________________________Postitoimipaikka______________________

Puhelin: ___________________Sähköposti___________________________________

Toivomukseni tehtävästä _________________________________________________

Ajankohta/-kohdat, jolloin voin olla käytettävissä_______________________________

Juhlien talkoopäällikkö Tapio Hillilä
Palomäentie 9, 68150 Hillilä
Puh. 044 728 1853, tapio.hillila(at)gmail.com