Talkoolaiseksi Evankeliumijuhlaan

Ilmoittaudu linkistä talkoolaiseksi Evankeliumijuhlaan:
https://goo.gl/forms/neU4HgY1rwVZEmUc2

***

Valtakunnallinen evankeliumijuhla on Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen (Sley) vuosittainen päätapahtuma. Juhla on järjestetty vuodesta 1874 alkaen.

Tänä vuonna juhlan järjestävät Porin evankelis-luterilaiset seurakunnat ja Sley. Juhlapaikkana on Porin Isomäki-areena. Perjantaina ja lauantaina järjestetään erillistä ohjelmaa myös lapsille ja nuorille. Juhlaohjelma sisältää mm. raamattuopetusta, seuroja, yhteislaulutilaisuuksia, konsertteja, jumalanpalveluksia, ynnä muuta.

Juhla on kesäjuhlaperinteen mukaisesti kullakin paikkakunnalla järjestetty talkoilla, siis vapaaehtoisten vastuunkantajien voimin. Kutsunmme nyt sinua rakentamaan Evankeliumijuhalaa omalla panoksellasi.

Talkoojoukkoon tarvitsemme väkeä monenlaisiin tehtäviin niin juhlan aikana kuin juhlaviikolla aina keskiviikkoillasta alkaen. Juhlan aikana työtehtävien pituus kerralla on yleensä 2-4 tuntia. Myös juhlan jälkeen sunnuntai-iltaan saakka tarvitaan kipeästi apua. Tarvitsemme muun muassa rakentajia, liikenteenohjaajia, opastajia, järjestyksenvalvojia, ensiapu-päivystäjiä, siistijöitä, kolehdinkantajia, myyjiä ja niin edelleen.

Alla olevasta linkistä pääset lomakkeeseen, jota kautta voit ilmoittautua mukaan tekemään Valtakunnallista Evankeliumijuhlaa. Apusi on tärkeää.

https://goo.gl/forms/neU4HgY1rwVZEmUc2