Lupauksia meren rannalla

On suuri ilo toivottaa sinut tervetulleeksi valtakunnalliseen Evankeliumijuhlaan Kalajoelle. Juhlat järjestetään Kalajoen Hiekkasärkien yhteydessä, joka on Suomen tunnetuimpia loma-alueita. Kesällä kaikki tiet johtavat meille. Toivon, että sinäkin löydät tien yhteiseen juhlaamme.

Juhlien teema nousee paikkakunnan hiekkarannoista, mutta myös Jumalan sanan lupauksista.   Raamatun sanassa ihmisiä kehotettiin kokoontumaa yhteen yhtä monilukuisena kuin hiekanjyväset meren rannalla (2. Sam. 17:11). Tuo kehotus mielessä olemme valmistelleet näitä juhlia.

Kesällä Kalajoella on paljon matkailijoita. Täällä on totuttu käymään läheltä ja kaukaa.   Merenranta, hiekka ja aurinko ovat mukava yhdistelmä. Nyt tarjolla on myös Jumalan sanan lupauksia. Me saamme jäädä yhdessä niiden hoidettaviksi ja puhuteltaviksi.

Juhlien teema muistuttaa, että meitä on paljon. Meidät on jo kasteessa kutsuttu Taivaan Isän joukkoihin ja sen myötä kutsuttu näihin juhliin. Olet sydämellisesti tervetullut. Jumala siunatkoon yhteentulemisemme Kalajoen hiekkarannoilla.

Kari Lauri
Kalajoen kirkkoherra

Tom Säilä
Sleyn toiminnanjohtaja