Evankeliumijuhla tuo Kalajoelle 15000 kävijää

Tiedote
Julkaisuvapaa

Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys (Sley) järjestää ensi kesänä valtakunnallisen Evankeliumijuhlan Kalajoella yhdessä Kalajoen seurakunnan ja Kalajoen kaupungin kanssa. Event Park Arenalla 29.6.-1.7.2018 pidettävät juhlat ovat järjestyksessään jo 145. Evankeliumijuhlat.

– Olemme seurakuntana ilolla mukana järjestämässä Evankeliumijuhlaa Kalajoelle. Itselläni on vahva näky juhlista tavoittavana tapahtumana, koska tapahtuma-aika ja -paikka ovat keskellä matkailusesonkia. Saamme ensimmäistä kertaa järjestää hengellisen tapahtuman Event Park Arenalla, Kalajoen kirkkoherra Kari Lauri sanoo.

Kalajoen Evankeliumijuhlan ohjelma on nyt julkaistu. Ohjelma on laadittu maantieteelliset seikat huomioiden.

–Olemme lähempänä evankelisuuden sydänmaita ja ohjelmassa on huomioitu Siionin Kanteleen ja raamattuopetusten vahvempi rooli. Tavoittavaa näkökulmaa ei toki ole unohdettu. Pyrimme kutsumaan mukaan Hiekkasärkillä lomaansa viettäviä, ohjelmatoimikunnan puheenjohtaja Raimo Lähteenmaa kertoo.

Juhlaohjelmasta voi huomata myös eräänlaista herätysliike-ekumeniaa, sillä Kalajoki on myös vahvaa Rauhan Sanan ja Uusheräyksen aluetta.

–Ohjelmassa on mukana myös seuroja. Odotan perjantai-illan Matkalaisten iltamessua. Siellä laulamme tuttuja lauluja niin Siionin Kanteleesta, Viisikielisestä kuin myös Siionin matkalauluistakin, Raimo Lähteenmaa lupaa.

Evankeliumijuhlan kävijätavoite on 15000. Viikonlopun teemana on ”Kuin hiekanjyväset meren rannalla”. Koko juhlaohjelman sekä lasten ja nuorten ohjelmat löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta  www.evankeliumijuhla.fi.

 

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Lasse Nikkarikoski, Evankeliumijuhlan projektipäällikkö, lasse.nikkarikoski(at)gmail.com, 0503221353
Raimo Lähteenmaa, ohjelmatoimikunnan puheenjohtaja, raimo.lahteenmaa(at)sley.fi