Sinua tarvitaan – tule talkoisiin

Parin vuoden tauon jälkeen järjestämme Evankeliumijuhlaa taas suurena yleisötapahtumana. Karkun evankelisella opistolla Rautaveden rannalla on upea juhlapaikka. Kesäinen viikonloppu juhlaohjelman annista nauttien ja ystäviä kohdaten, raamattuopetuksia, messuja, siikkaria, lähetysterveisiä, lasten, perheiden ja nuorten ohjelmaa. Mikä voisi olla parempaa? Lähetyslätyt, kahvit ja ruokailut kaikki lähellä.

Juhlan toteuttaminen on suuri ponnistus ja tarvitsee paljon vapaaehtoisia tekijöitä. Nyt pyydän sinua mukaan talkoisiin. On palkitsevaa antaa omasta ajasta toisten hyväksi. Olet evankeliumin asialla, kun jaat ruokaa linjastolla, ohjaat autoja parkkiin ja vaikkapa kuljetat lettutaikinaa kärryillä. Kahvi ja ruokalippukin voi lämmittää mieltäsi.

Erityinen tarve on keittiöpuolella. Monenlaisia tehtäviä tarjolla. Helpoin tapa ottaa oma vuoro on klikata tästä linkistä www.evankeliumijuhla.fi/talkoolaiseksi. Täytä tietosi avautuvalle lomakkeelle. Jos tuo tuntuu hankalalta, voit ottaa yhteyttä myös oman alueesi Sleyn työntekijään.

Juhlan puolesta on rukoiltu paljon. Rukoile sinäkin. Nyt on aika ilmoittautua talkoisiin. Pyydä ystäväsikin mukaan ja tehkää yhdessä. Nähdään Karkussa!

Johan Helkkula

talkoovastaava