Lapset ja nuoret viihtyivät Eviksillä

Lasten, varhaisnuorten ja perheiden ohjelma taputeltiin tänään illalla järjestetyssä Vinkkijuhlassa, jonka jälkeen ohjelmassa oli pikkukanteleen julkistus sekä raamattuelokuva. Varhaisnuoret ja lapset vanhempineen osallistuivat ohjelmaan ahkerasti ja heidän innostuksestaan päätellen ohjelma oli menestys. Ohjelmaan koko viikonlopun osallistunut Bertha Simojoki (13) kommentoi, että on ollut paljon ohjelmaa ja se on ollut kaikille sopivaa ja kivan rentoa.

Nuorten ohjelman pääkonsertti tarjosi monenlaisia tunteita kun ohjelmassa oli Park7, Kls, kansainvälisen vieraan puhe sekä raamattuopetusta Juha Heinoselta ja Henna Soiniselta. Tunnelma oli odotusten mukaisesti ohjelman alusta loppuun katossa. Jetro Isotalo (15) kommentoi nuorten ohjelmaa: Tunnelma on parantunut päivien edetessä kun Evisten tunnelmaan on päässyt sisälle, ohjelmissa on ollut kivaa.

Nuoret ovat kokonaisvaltaisesti viihtyneet ohjelmissa ja liikuntahallissa sekä Rantapuistossa järjestetyt tilaisuudet ovat olleet ääriään myöten täynnä. Yksi näistä juhlille osallistuneista nuorista on Aurora Alakahri (16) joka on käynyt Evankeliumijuhlilla jo ala-asteikäisenä. Aurora kertoo että positiivisin muutos on kun kavereita on iän myötä saanut lisää ja olo tuntuu kotoisalta.

Sekä nuorten että lasten, varhaisnuorten ja perheiden ohjelman päätti juhlakentällä pidetty The Road-yhtyeen säestämä Riemumessu. Messu toi yhteen kaikenikäiset Eviskävijät ja lähes ääriään myöten täynnä ollut juhlakenttä oli hieno näky. Niilo Heikkilä (18) kuvaili messukokemustaan todella osuvasti.
– Riemumessussa oli kotoisa ja vapautunut tunnelma. Se oli nimensä mukaisesti riemullinen messu.

Milla Heinonen