Virroilta elämän eväitä myös lapsille ja nuorille

Virtain Evankeliumijuhlien lasten, varhaisnuorten ja perheiden ohjelma polkaistiin käyntiin Rantatien koulun salissa kello 19. Ohjelmassa oli Muppet-nukkien seikkailu, leikkimielinen kilpailu ja iltahartaus. Tunnelma oli rennon odottava ja silminnähden energinen. Lasten iloiset ilmeet ohjelman aikana kertoivat juhlan onnistumisesta.

Tarvaisen perhe oli mukana evankeliumijuhlilla hyvällä fiiliksellä, perheen äidin mielestä positiivista on etenkin että eri-ikäisten ohjelmat on sijoitettu lähekkäin ja perheenä on siten helppoa liikkua eri ohjelmien välillä. Rauli (7) antoi tyhjentävän kommentin: Eviksillä on kivaa.

Lasten juhlan avajaisissa riitti väkeä.

Lasten juhlan avajaisissa riitti väkeä.

Huomenna lasten, varhaisnuorten ja perheiden juhla jatkuu puolestaan liikuntahallissa. Aamulla 10 alkavassa tilaisuudessa on luvassa ainakin aamujumppaa sekä aamuhartaus.

Myös Evankeliumijuhlien nuorten ohjelma käynnistyi liikuntahallissa, jolloin ohjelmassa oli Joona Hermesniemen hartaus, osallistavaa ohjelmaa, paikkakunnan esittelyä, paikallisen housebandin säestämää yhteislaulua sekä Joona Vuorisen raamattuopetus. Tunnelma oli korkealla jo heti alussa ja huomasi nopeasti, että tätä nuoret ovat odottaneet. Kaikkialla kävi kova kuhina nuorten tavatessa toisiaan ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. Viljami Valtanen (17) vastasi samanikäisten riparikavereidensa puolesta.
– On kivaa olla Eviksillä. On vaikea päättää mikä on kivointa, kun kaikki on niin kivaa.

Veera Viitanen (16) ja Mikael Päivärinta (17) ovat molemmat konkarikävijöitä Evankeliumijuhlilla ja heillä oli kysyttäessä vain hyvää sanottavaa juhlien ilmapiiristä ja ohjelmasta. Veera sanoi odottavansa Eviksiltä unohtumattomia hetkiä, uusia ystäviä ja muistoja sekä uuden oppimista Jumalasta. Molempien tunnelma oli hyvä ja he olivat samaa mieltä siitä, että juhlat paranevat vuosi vuodelta kun ystäviä ja tuttuja on aina vain enemmän.

Veera Viitanen ja Mikael Päivärinta iloitsevat Evankeliumijuhlan koko viikonlopusta.

Veera Viitanen ja Mikael Päivärinta iloitsevat Evankeliumijuhlan koko viikonlopusta.

Teksti ja kuvat: Milla Heinonen