Nuorten Evankeliumijuhla

 

PERJANTAI

19:30 Ranta näkyy jo!
Nuorten Evisten avajaiset. Takapenkki voi lopettaa kyselemisen ”Milloin ollaan perillä?” Meri näkyy jo! Rannalla on ihmisiä kuin hiekanjyviä. Musiikki kuuluu jo tänne saakka.
Avajaisissa NNS, Annika Lähteenmäki, Joona Vuorinen, Nuorten draama, Houseband.

21:00 Beibi, älä pelkää
Kaikkien yhteinen konsertti. The Road.

22:30 Iltamessu

00:30 Yhteisellä rannalla
Yöjatkot. Katso ympärillesi ja etsi aarteet viereltäsi. Yhteiseen kutsuun vastanneita on paljon. Interaktiivisilla yöjatkoilla leikitään, kohdataan ja kuunnellaan, mitä Aarteiden antajalla on sanottavaa. Mukana Mikko Nikula, Sami Asp, Ville ja Elina Lahtela, Miina Erkkilä, Houseband.

LAUANTAI

09:30 Ylös, ulos ja rannalle!
Musiikki herättää nukkuvan seurakunnan. Yhteislähtö oikealle rannalle.

10:15 Kalajoen hiekan kutsu
Meri, hiekka ja me. Päivän ensimmäiset isot kokemukset tarjoaa Antero Toikka, Aerodance Himanka, Milla Koskenniemi, Samuli Vettenranta.

12:00 Rantapartyt & skabahappening
Kalajoen hiekan keskipäivän rantapartyissa pelataan, iloitaan ja kuunnellaan isointa soittoa. Mukana Roope ja Julia, Pasi Palmu, rantafutis sekä rantaskabat.

14:30 Koko Kansan Siikkarijamit

16:00 Nuorten kanavat, Sani Fani

18:00 Riemumessu

21:00 Helmiä hiekassa
Nuorten Evisgaala. Isolta hiekalta päästyämme nautimme niistä aarteista, jotka tarttuvat Ison Kirjan ääreltä sydämeen ja sieluun. Pieniä puroja myöten päin valtamertä, ja yhteisellä lautalla kohti täydellistä maata. Gaalassa mukana Park 7, Save, Juhani, Juha Heinonen, Samuli Luomaranta, nuorten draamaa ja puheenvuoroja, lähetyscorner ja yllätysvieras.

00:30 Portaat kohti aamunkoittoa
Yöjatkot. Istu tähän – syödään, ollaan ja kuunnellaan, kun taivaanranta kuiskaa ja laulaa. Ihan parhailla yöjatkoilla Tikkis ja Toikkis, Samuli Luomaranta ja Kotiinpalaajat, Maria Orjala, Houseband.

Kanavat:

Rakastaa, ei rakasta, rakastaa…
Ihastumisen ihmeellisestä tunteesta, rakastamisen vaikeudesta ja haikeudesta. Seksuaalisuuden ihmeellisestä lahjasta. Rakkaudesta isolla ja pienellä etukirjaimella. Seurustelukanavaa pitämässä Maaria ja Joonas Toskala.

Väsyn, epäonnistun, mutta kelpaan
Suorituspaineista, väsymisen huonoista tunnelmista, kelpaamattomuuden tunteesta sekä ihmeellisestä tiedosta, että kelpaan ja riitän, koska olen minä. Väsymisestä ja kelpaamisesta, Henna-Mari Harju.

Kristityt kestävän kehityksen kärkenä
Mitä laitan suustani alas? Nyt puhutaan luonnonvarojen säästämisestä ja tuhlaamisesta sekä hiilijalanjälkemme seurauksista tälle planeetallemme. Miten hoidamme vastuumme viljellä ja varjella tätä maailmaa? Oikeaa asennetta kestävän kehityksen aakkosille availee Tommi Hakkari.

Valoisa ja pimeä seurakunta
Kun maailma lyö ja satuttaa, niin onneksi on seurakunta. Miten seurakunta toimii hyvässä ja pahassa? Miksi maailman syvin ja paras yhteys saattaa näkyä niin, että huomaan olevani ulkopuolinen kaikessa? Seurakuntayhteyttä, toimintaa ja olemista pui kanssasi Lasse Räty.

Rakennanko talon hiekalle vai kalliolle?
Miten viisas oli se mies, joka rakensi uskon talolla kalliolle ja kuinka tyhmää oli laskea perustukset hiekalle. Mistä minä haen kestävät eväät uskon identiteetilleni. Hiekkarannan kajossa kestävän uskon perustuksia pohtii Antti Koskenniemi.