Perjantai

18.00TERVETULOA JUHLAAN, ISOMÄKI AREENA

19.30 VALOA KOHTI, ASTORA AREENA
Kesä, Pori ja ensimmäiset hetket parhaassa seurassa. Musiikkia, Sanaa, videoita, sinä ja minä. Kls., Samuli Vettenranta, Antti Saarenketo, Janne Pelto-Piri ja Teljän nuori seurakunta

22.15 ILTAMESSU, VALO TUNNELIN PÄÄSSÄ, ISOMÄKI AREENA

00.00-02.00 SINUT ON NÄHTY. Yhteiset yöjatkot, ASTORA AREENA
Illan pimetessä kukaan ei jää yksin, vaan hyvä valokeila tavoittaa jokaisen pimeässä liikkujan. Yöjatkoilla hypitään, pompitaan, katsotaan silmiin ja kohdataan toisiamme sekä Hän, joka on meidät luonut ja lunastanut. Brosef, Porin nuorten bändi, Niilo Heikkilä ja Jaakko Anttoora -show, iltahartaus Valtteri Tikkakoski.

Lauantai

10.30 VALONSÄTEIDEN VÄRIANALYYSI, PORIN PESÄPALLOSTADION
Lyhyen tai pidemmän yön jälkeen valonsäteet tavoittavat kaikki. Pientä tai suurempaa väsymystä vastaan käydään yhteisellä agendalla. Armon kanssa saamme aloittaa alusta. Aamuhartausta, hilipalihippaa, musiikkia ja yhteyttä tarjoavat Julia Immonen, Aapo Anttoora & Iivari Granat sekä Joonaz ja Protagonisti.

12.00 SOPUPELEJÄ JA TAKTISIA VAIHTOJA, PESÄPALLOSTADIONIN YMPÄRISTÖ
Ylös, ulos ja kaveri kainalossa liikkumaan yhdessä täysillä tai reilusti himmaillen. Yhteinen aloitus, keskipäivän Sana, Johan Helkkula, sporttisia aktiviteetteja sekä pesäpallon haastepeli: Nuoren seurakunnan Itä vastaan Länsi.

14.00 KESKUSTELUKANAVAT, HERTTUAN KOULU
Yhteisiä sukelluksia pikkuisen pintaa syvemmälle.

16.00 RIEMUMESSU, ISOMÄKI AREENA
Ympäri mennään ja yhdessä tullaan, The Road

19.30 HÄMÄRÄN JUHLAT, ASTORA AREENA
Iltagaala – valonsäteitä seuraten hämärästä valoon ja pimeästä aamunkoittoon. Musiikkia, Sanaa, draamaa, taikaa ja tilaa uudelle ja ihmeelliselle. Park 7, Roisi Roni, Samuli Luomaranta & Kotiinpalaajat, Miika Korkatti, Juha Heinonen, Aino Grönman, Tuomas Huhtanen ja monet muut.

00.00 – 02.00 PARATIISIRANNAN ALLASBILEET, PORIN MAAUIMALA
Ilta jatkuu väreissä parhaita eväitä maistellen. Nuorten evisten yöjatkoilla Evis-meganyyttärit, Juhani Tikkanen band, yhteistä ohjelmaa, Iltahartaus.

Keskustelukanavat

HERTTUAN KOULU
1. Meidän Jumala on isompi kuin teidän jumala

Millä perusteella kristinusko on oikeassa ja muut väärässä? Mistä tiedämme, ettemme me ole menossa väärään suuntaan? Kristinuskon totuuksia suhteessa muihin uskontoihin avaamassa Erkki Koskenniemi.

2. Kiitos elämästä, kiitos kaikesta
Kun katsot ympärillesi, sinua ympäröi maailma kaikissa väreissään. Usein ympärille ja ylöspäin katsellessa unohtuu pieni asia, nimittäin kiitos. Mistä olen kiitollinen ja pitääkö aina olla kiitollinen? Onko kiitollisuus voimavara joka vie eteenpäin? Kiitollisuuden äärellä Sinikka Hännikkälä.

3. Tänään en jaksa
Matkakumppaneista ikävin ja usein yllättävin on masennus. Se vie elämästä värit, irrottaa kehostamme voiman ja sulkee sielustamme toivon. Mitä teen, kun masennus iskee ja miten autan kaveria, joka ei jaksa enää toivoa? Tuula ja Ari Kuusela

4. Lämpö nousee
Uutiset huutavat kuinka ilmasto lämpenee, vedet saastuvat ja otsonikerros ohenee. Evankeliumista iloitsevat kristityt saivat tehtävän viljellä ja varjella. Miten kristittyjen yhteys ja kestävä kehitys kohtaavat ja lyövät kättä? Mitä pieni kristitty voi tehdä? Ilmastonmuutoksen äärellä Samuli Korpinen.

5. Supersankareita ja vieraita jumalia
Peleissä kaikki on mahdollista, ja sarjakuvien maailmassa isot totuudetkin voivat heittää kuperkeikkaa. Sarjakuvien hämärien hahmojen kavalkadi näyttää paljon sellaista, mistä kristitty voi hakea uutta tulokulmaa omiin ajatuksiinsa. Sarjakuvien jumalhahmoja avaamassa Jussi Kärmeranta.

6. Millaiseksi minut luotiin?
Kuka olen, ja mille perustalle rakennan omaa identiteettiäni? Miten ihmisen biologia ja lääketiede napsuu yhteen Raamatun arvojen ja ajatusrakenteiden kanssa? Paljonko kuuntelen yleistä mielipidettä, kun kysymys on minusta? Kanava seksuaalisesta identiteetistä ja sukupuolisuuden lainalaisuuksista.

 

Muutokset ohjelmaan mahdollisia!