Riemumessu Evankeliumijuhlan suosituin yksittäinen tapahtuma

Evankeliumijuhlan lauantai huipentui Riemumessuun. Riemumessu kokosi noin 5000 Evankeliumijuhlavierasta yhteiseen ehtoollispöytään. Messussa saarnasi Evankeliumiyhdistyksen nuorisotyön johtaja Juha Heinonen ja musiikkivastuussa oli pitkään Evankeliumiyhdistyksen työn yhteydessä toiminut The Road -yhtye.

Evankeliumijuhla järjestetään tänä vuonna Kalajoen lentokentällä. Pääjuhla kokoontuu suuressa lentokonehangaarissa ja sen pihamaalla. Juhlassa on kuultu paljon Raamattuopetusta sekä musiikkia. Aamupäivällä Evankeliumijuhlassa puhuivat vieraat Evankeliumiyhdistyksen lähetyskentiltä. Läsnä olivat muun muassa pastorit Young-suk Jin Etelä-Koreasta ja Tom Omolo Keniasta.

Pääjuhlan lisäksi muutakin ohjelmaa

Lasten ja nuortenjuhla pääjuhlan välittömässä läheisyydessä omassa teltassaan on ollut nuorten ja lapsiperheiden suosiossa. Aiemmin päivällä aurinkoinen sää suosi nuoria konsertissa Kalajoen rantahiekalla. Rannalla esiintyi muun muassa Voice of Finland -ohjelmasta tunnettu Samuli Vettenranta.

Puolen päivän jälkeen Kalajoen kirkko oli täynnä Jyvöskyläläisen Hamonan ja Helsinkiläisen Elävät Kivet -gospelkuorojen konsertissa.

— Jumalan sana on se kivi ja kallio, jolle me rakennamme, pastori Markku Niemelä muistutti konsertissa pitämässään puheessa.